Bereikbaar

Integer

Modern

Non-conformist

Specialist

Transparant

BEREIKBAAR

DOM streeft ernaar om online en offline vlot bereikbaar te zijn voor klanten. We kiezen bewust voor een vlakke bedrijfsstructuur zodat ook leidinggevenden snel en gemakkelijk aanspreekbaar zijn.

[1] Ruime openingsuren
Ons kantoor is elke werkdag geopend vanaf 8u30 tot 17u00. Voor fysieke bijeenkomsten vragen we zoveel mogelijk te werken op afspraak. Zo bent u zeker dat de juiste specialisten ook effectief op kantoor aanwezig zijn.

[2] 24/7 telefonische bijstand
Zet ons telefoonnummer +32 (0) 3 457 71 71 in je contactenlijst, want daarop zijn we permanent bereikbaar – 24 u op 24 en 7 dagen op 7!

[3] Eenvoudig bereikbaar per mail
Wil je ons een mail toesturen?  Dan maken we het je graag gemakkelijk.

Je hoeft slechts 2 mailadressen te onthouden:

  • info@domnv.be : vragen of opmerkingen
  • schade@domnv.be : mails omtrent je schadedossier.

Beide mailboxen worden continu opgevolgd en geven je de beste garantie op een snel en juist antwoord.

[4] 24/7 toegang tot je verzekeringsdossier
Als klant van DOM kun je gratis gebruik maken van een gebruiksvriendelijke klantenportaal. Zo wordt uw verzekering ècht gemakkelijk toegankelijk! Gedaan met fout klasseren … gewoon even aanloggen en klaar!

[5] Parkeren voor de deur
Afspreken met DOM is eenvoudig, en we vinden het belangrijk dat de tijd die je hiervoor vrijmaakt optimaal besteed is. Daarom is ons kantoor strategisch gelegen op 1 minuut van de E19  Antwerpen – Brussel (afrit Kontich) en op 10 minuten van de A12 (afrit Aartselaar). Parkeren kan gewoon voor de deur … snel & gemakkelijk!

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.