Skip to main content

DKV premium pro

DKV Premium Pro is de beroepsgebonden hospitalisatieverzekering van DKV voor ondernemingen met 3 tot 19 werknemers. Ze biedt een complete verzekering aan een voordelig tarief, waarbij er geen medische formaliteiten zijn voor de werknemers.

Bekijk onze expertise

Belangrijkste waarborgen

  • Hospitalisatie: alle ziekenhuiskosten (verblijfskosten, verblijf van een ouder bij verzorgd kind, ambulance op de weg, …), ongeacht bedrag of duur.
  • Ambulante zorgen pré- & post-hospitalisatie: alle medische kosten één maand voor de hospitalisatie en drie maanden erna.
  • Ambulante zorgen ‘zware ziekten’: alle medische kosten die rechtstreeks in verband staan met 30 zware ziekten (kanker, diabetes, …). Geen hospitalisatie vereist.
  • Wereldwijde dekking met bijstand in het buitenland

Medi-Card

Met deze kaart kan de werknemer zowel de ziekenhuisopname melden, als de apothekerskosten doorgeven. Geen administratieve rompslomp dankzij

  • de rechtstreekse betaling van de factuur aan het ziekenhuis
  • de elektronische verwerking van de apotheekbriefjes.

Apotheekbriefjes hoeven dus niet langer bijgehouden en opgestuurd te worden naar DKV. De kaart laten inscannen bij de apotheker is voldoende. De terugbetaling verloopt hierdoor zeer vlot. Let op : de apothekerskosten dienen gelinkt te zijn aan een ziekenhuisopname.

Bekijk hier het filmpje die dit voordeel illustreert.

Daarnaast geeft de kaart toegang tot een beveiligd platform, waar de werknemer de status van terugbetalingen kan checken.

Troeven

Naast de uitstekende dekking biedt DKV Premium Pro u en uw werknemers nog enkele bijkomende voordelen.

  • GEEN medische formaliteiten: dit maakt dat elk werknemer gedekt is voor al zijn/haar aandoeningen. Ook voor de reeds bestaande. De wachttijd bedraagt hier 3 maanden.
  • Voordelig tarief: het tarief is een heel stuk lager dan dat van individuele hospitalisatieverzekeringen.
  • Individuele verderzetting:  elke werknemer kan bij uitdiensttreding het contract individueel verderzetten. Dit gebeurt zonder wachttijd en tegen het tarief aan huidige leeftijd. Bovendien zijn er ook geen medische formaliteiten als de werknemer minstens twee jaar aangesloten was.

Let op : het tarief op oudere leeftijd is vandaag zéér hoog. De overheid legt de bedrijven daarom een informatieplicht op. De werkgever dient zijn werknemers te wijzen op de nadelen van een collectieve verzekering en dient bovendien mee te delen dat deze nadelen privé verzekerd kunnen worden via de formule AG Care Vision van AG Insurance. Voor de volledige uitleg omtrent deze informatieplicht verwijzen we hier naar Wet Verwilghen.

Documentatie

Gerelateerde pagina’s

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.