Bereikbaar

Integer

Modern

Non-conformist

Specialist

Transparant

MODERN

Een frisse en moderne kijk op verzekeringen vereist een efficiënte en transparante werking. Met enige trots blikken we terug op de vele investeringen die DOM hierin steeds deed:

1985
Al in 1985 investeerde DOM als pionier in een fonkelnieuwe HP computer met een capaciteit van 30 megabyte, fabelachtig toen, een lachertje 20 jaar later. Een investering van destijds €18.600, geen lachertje toen.

2009
DOM werkt al sinds 2009 volledig papierloos en in 2010 lanceerden we als eerste makelaar een volwaardige klantenportaal. Deze biedt onze klanten online toegang tot hun volledige verzekeringsportefeuille.

2013
Voor pensioendossiers van zelfstandigen stond DOM in 2013 mee aan de wieg van de ontwikkeling van het unieke platform e-GOR , een veelgeprezen platform dat online samenwerking organiseert en faciliteert tussen onszelf, de klant en zijn boekhouder.

2014
Als verzekeringsspecialist verdiepten we ons in de toegenomen risico’s die samenhangen met een steeds digitalere werking van ons eigen bedrijf en dat van onze klanten. Deze analyse mondde uit in de oprichting van CyberContract, een nichespeler in het verzekeren van Cyberrisico’s.  CyberContract werd in 2016 beloond met de trofee voor beste idee van het jaar.

NU
Een moderne werking is voor DOM geen loze belofte en ook geen droom. Het is een fundamentele overtuiging en keuze: een permanente investering in meer transparantie en efficiëntie. Binnen DOM geloven we dat efficiënte systemen de beste garantie zijn voor blijvend lage kosten en een optimale transparantie naar de klant.

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.