Bereikbaar Integer Modern Non-Conformist Specialist Transparant

Een moderne werking zit in onze genen...

Een frisse & moderne kijk op verzekeringen vereist een efficiënte en transparante werking. Met enige trots blikken we terug op de vele investeringen die DOM hierin steeds deed.

Al in 1985 investeerde DOM als pionier in een fonkelnieuwe HP computer met een capaciteit van 30 megabite, fabelachtig toen, een lachertje 20 jaar later. Een investering van destijds € 18.600, geen lachertje toen.

DOM werkt al sinds 2009 volledig papierloos, en in 2010 lanceerden we als een van de eerste makelaars een volwaardige klantenportaal. Deze biedt onze klanten online toegang tot hun volledige verzekeringsportefeuille.

Voor pensioendossiers van zelfstandigen stond DOM in 2013 mee aan de wieg van de ontwikkeling van het unieke platform e-GOR, dat online samenwerking met de klant zelf & zijn accountant  zowel organiseert als faciliteert. Een geprezen platform dat ook alle partijen volledig inzicht geeft in het volledige pensioendossier !

Een moderne werking is voor DOM dus geen loze belofte … en ook geen droom.  Het is een fundamentele overtuiging en keuze … een permanente investering in meer transparantie en efficiëntie.  Want binnen DOM geloven we dat efficiënte systemen de beste garantie zijn voor blijvend lage kosten en een optimale transparantie naar de klant.

Bekijk hier onze kantoorvoorstelling !

 

Had u graag persoonlijk advies? Contacteer ons.