Skip to main content

Assurbonus

Al uw verzekeringen veel goedkoper of zelfs helemaal gratis ? Dat kan ! Met Assurbonus geniet u van cashback-kortingen bij meer dan 900 webwinkels. Zo bespaart u op elke online aankoop en kunt u de kortingen door DOM cash laten uitbetalen op uw rekening als ware het een leuke korting op uw verzekeringspremies !

Hoe werkt het ?

  1. Surf naar www.assurbonus.be en meldt u aan met de unieke code die op uw Assurbonus-kaart staat.
  2. Na registratie en activering van uw persoonlijke Assurbonus-kaart, kunt u deze beginnen te gebruiken. U ontvangt direct de hoogste kortingen bij meer dan 900 bekende Belgische webwinkels en kunt het totaalbedrag aan gespaarde kortingen gemakkelijk opvolgen onder de rubriek “cashback”.
  3. Geldt er op een bepaald product in uw favoriete webshop bovendien nog een extra speciale korting, dan wordt dit aangegeven met een “schaartje”. Dit soort korting wordt direct verrekend wanneer u uw aankopen in de webshop afrekent.
  4. Uw verdiende cashback wordt automatisch toegekend en bijgeteld bij uw persoonlijk spaaraccount zodra de webshop waar u de aankopen deed deze definitief valideerde.
  5. Met één simpele klik kunt u het gespaarde cashback-tegoed laten uitbetalen. Assurbonus rekent voor elke uitbetaling een eenmalige administratiekost aan van 5 euro. Het saldo wordt overgeschreven op de bankrekening van DOM. Ons kantoor zal de ontvangen uitbetalingen gebruiken om openstaande premies mee aan te zuiveren. En het saldo overschrijven op de door u opgegeven persoonlijke bankrekening conform de voorwaarden van ons Assurbonus-reglement!

Let op: zorg er voor dat er tijdens het aankoop- en betalingsproces geen onderbreking plaatsvindt. Bezoek op dat moment geen andere websites, sluit de browser niet tijdens uw aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Dit zou immers de correcte toekenning van uw cashback kunnen verstoren / verhinderen.

Bekijk hier de verhelderende bedrijfsfilm !

De spelregels binnen DOM

Wil u graag weten of u in aanmerking komt voor deze unieke extra service ? En hoe de logica ervan in de praktijk wordt opgevolgd binnen ons kantoor ? Lees dan zeker ons Assurbonus-reglement!

Over Assurbonus

Assurbonus heeft als doel om uw verzekeringspremies voor uw verschillende verzekeringen veel goedkoper of zelfs gratis te laten worden.

Om dit doel te realiseren ontwikkelde Assurbonus een online platform dat u toelaat om “extra kortingen en voordelen” te sparen op al uw online aankopen bij de meer dan 900 deelnemende webwinkels in België. U kan de gespaarde kortingen vervolgens op een zelfgekozen tijdstip en conform de dan geldende voorwaarden laten uitbetalen op de rekening van DOM, die de ontvangen tegoeden aanwendt om uw jaarlijks verzekeringsbudget te verlagen.

Ontdek hier de spelregels die hiervoor gelden binnen DOM.