Skip to main content

Over ons

Eerst vertrouwen -dan verzekeren
We doen wat juist is, niet wat gemakkelijk is
Eerst vertrouwen, dan verzekeren
Eerst vertrouwen, dan verzekeren.
Denk anders -en onderneem
Denk anders & onderneem !

U zocht een kantoor met kennis van zaken, veel ervaring en een moderne kijk op uw verzekeringen? Welkom bij DOM

Opdat u zou weten waar DOM voor staat, delen we met u graag de visie en missie die wij uitdragen alsook de principes die we vooropstellen in onze dagdagelijkse werking.

Visie

DOM wil een professionele verzekeringspartner zijn die erkend wordt voor haar gespecialiseerde kennis en netwerk, bewezen ervaring en doorgedreven service.

Daarvoor zijn we zowel commercieel als financieel onafhankelijk, vinden we permanente vorming en specialisatie van onze medewerkers een evidentie en investeren we resoluut in moderne tools en technologie.

Om onze meerwaarde voluit te kunnen leveren, streven we naar “totaalklanten”.

We maken tijd om hun situatie goed te begrijpen, verzekeringsnoden- of wensen te detecteren en hen in klare taal te informeren op vlak van verzekeringstechniek en verzekeringsfiscaliteit.

In onze adviesrol kiezen we voor geoptimaliseerde verzekeringsoplossingen met de beste voorwaarden, aan een scherpe prijs. Hierbij houden we ook sterk rekening met onze eigen ervaring met producten en leveranciers. We streven naar open communicatie met onze klant en een transparant beheer van zijn dossier.

 

Onze missie

Om een echte partner te kunnen zijn voor onze klanten streven we naar “totaalklanten”.

We kennen onze klant en zijn leefwereld, analyseren zijn behoeften en mogelijkheden, en informeren hem op vlak van verzekeringen en verzekeringsfiscaliteit. We vertalen zijn keuzes naar geoptimaliseerde verzekeringsoplossingen met de beste voorwaarden, aan een scherpe prijs. Daarbij streven we naar open communicatie met onze klant, en een transparant beheer van zijn dossier.

Voor elke niche kiezen wij de meest vernieuwende en meest transparante maatschappijen, waarbij solvabiliteit een basisvereiste is.

De actiezone is Vlaanderen, met een open kantoor te Kontich.

Principes

Eerst vertrouwen -dan verzekeren
We doen wat juist is, niet wat gemakkelijk is

Want gemakzucht, dat staat niet in ons woordenboek. We halen alles uit de kast om het juiste resultaat te halen voor onze klanten. Dat is niet altijd gemakkelijk, dat klopt. Maar wel zoals het hoort.

Eerst vertrouwen, dan verzekeren
Eerst vertrouwen, dan verzekeren

Vertrouwen, dat is de basis van élke goede relatie. Onderling tussen onze collega’s, maar ook met onze klanten. Want zeg nu zelf, zou je een verzekering nemen bij iemand die geen tijd voor je neemt? Iemand die niet naar jou luistert? Of bij iemand die je niet door en door vertrouwt?

Denk anders -en onderneem
Denk anders & onderneem !

Bij DOM lopen we niet altijd in de pas. Dat lijkt gek voor een verzekeringsmakelaar, maar het is op en top DOM. Want anders denken en doen, dat zorgt er uiteindelijk voor dat we de dingen handiger, sneller, efficiënter… kortom, beter aanpakken.

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.

Zin om bij ons aan de slag te gaan?