Skip to main content
 

Beste klant of partner,

Om u optimaal te ondersteunen investeerde DOM de voorbije jaren fors in mensen, kennis en ook innovatieve systemen. Vanaf april 2021 telt ons team al 14 gedreven specialisten! Ondertussen zijn we onze fysieke locatie wat ontgroeid. Zowel letterlijk (onvoldoende plaats) alsook figuurlijk. Omdat we veel waarde hechten aan een kwaliteitsvolle werkplek voor onze mensen en graag met u samenzitten in een covid-veilige mooie ruimte, investeerden we ook in een fonkelnieuw kantoor!

Op 25 MAART 2021 verhuizen we naar ‘Silikontich-valley’

Al sinds onze oprichting in 1878 (!) zijn we gevestigd in Kontich. Perfect gelegen tussen Antwerpen en Brussel. Dat blijft zo.
Maar we ruilen ons kantoor in ‘den Doopput’ voor een fonkelnieuw kantoor in een prachtig nieuwbouwproject dat ondertussen door de media tot ‘Silikontich-valley’ werd omgedoopt.

We proberen de impact van onze verhuis in maximaal te beperken. Vanaf maandag 29 maart bent u van harte welkom op ons kantoor. Hopelijk zijn de corona-beperkingen tegen dan al versoepeld of zelfs afgeschaft… we hopen het met u. Zoniet, dan vragen wij u om ons vooraf even op te bellen zodat we een veilige afspraak kunnen inplannen. En wie weet mogen we u vanaf de lente zelfs uitnodigen voor een openingsreceptie of seminar op ons nieuwe kantoor !

Silikontich Valley? Bekijk het artikel

DOM NV

Prins Boudewijnlaan 7 D0101, 2550 Kontich

  • Vlakbij E19 Brussel – Antwerpen

Ons kantoor ligt op slechts 3 minuten
(1,5km) rijden van de op-en afrit
‘Kontich’ op de E19.

  • Vlakbij A12 Brussel – Antwerpen

Via de Groeningenlei rijdt u op
slechts 10 minuten (6km) naar de
aansluiting op de A12 in Aartselaar.

  • Parking vlak voor de deur !

Klanten of partners van DOM kunnen
gebruik maken van onze privéparking
vlak voor de deur. Superefficiënt!

Vergeet ons adres niet aan te passen in uw agenda of contactenlijst: