Skip to main content

Profieltest

Spaarde jij de voorbije jaren een belegbaar vermogen bij mekaar ? Zoek je manieren om je rendementskansen te verhogen, ook als dat betekent dat je daardoor kapitaalsrisico neemt ? Dan ben je een belegger !

Ervaring leert dat de hoeveelheid risico dat je bereid bent te nemen sterk samenhangt met jouw specifieke situatie, kennis en ervaringen uit het verleden. Maar ook met het beleggingsdoel zelf. Voor de opbouw van een aanvullend pensioenkapitaal binnen 30 jaar heb je waarschijnlijk een heel andere risicobereidheid dan wanneer je mikt op de aankoop van een boot of vastgoed binnen 5 jaar.

Het juiste evenwicht vinden daar draait het om en daarbij helpen wij jou graag verder.

Voor het bepalen van jouw doelgebonden risicoprofiel lanceren we in 2022 een eigen online profieltest die volledig geïntegreerd is in e-GOR, ons online opvolgingsplatform waarbinnen we bovendien echte risicobewaking kunnen activeren !

Tot het zover is kiezen we ervoor om de online profieltest van Baloise te gebruiken want deze werkt 100% anoniem en zal na afsluiten jouw gegevens ook niet bewaren. Bovendien creëert het gebruik van deze tool op geen enkele manier enige verplichting t.o.v. Baloise. Niet voor jou en ook niet voor ons.

Bedankt om deze profieltest in te vullen en het eindrapport door te mailen naar life@domnv.be

Onze specialisten gaan daarmee aan de slag, en werken een passend advies uit dat we nadien persoonlijk toelichten.  Daartoe zijn  we goed geplaatst, want in onze productkeuze zijn we 100% onafhankelijk en kunnen we bogen op meer jarenlange ervaring & up-to-date kennis van onze specialisten. Zo dienen wij uitsluitend jouw belang.

Bepaal je beleggersprofiel