Skip to main content

Reisbijstand

Niet elke bijstandsverzekering is geschikt voor elk bedrijf. De markt telt tientallen polissen, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. Om te vermijden dat u straks helemaal alleen op de pechstrook staat, kozen wij de meest geschikte verzekeraars voor u.

Bekijk onze expertise

Maak hier uw keuze

U wenst een totaalpakket ...
      ... en onderneemt alle soorten reizen (zakenreis met het vliegtuig of de wagen, skivakantie met het gezin, …) : Klik hier
      ... en onderneemt vooral reizen naar verre bestemmingen : Klik hier
U wenst enkel reisbijstand voor personen : Klik hier
U wenst enkel annulatie : Klik hier

Waarom een andere polis voor wintervakantie ?

Wintersportvakanties zijn geen gewone vakanties. Het risico op ongevallen is veel groter als u aan zestig kilometer per uur van de piste glijdt, dan wanneer u een tijdschrift leest op een strand aan de Middellandse Zee. Bovendien liggen uw kosten vaak een pak hoger: hotel, skimateriaal, skipas, … En waar een strandvakantie niet meteen in het water valt als u ziek bent, is dat vaak wél zo als u in de bergen zit.

Stel ons uw specifieke vragen over reisbijstand

Aangepaste risico’s vereisen aangepaste verzekeringsdekkingen. En dat zoeken wij graag voor u uit. Hebt u een heel verre reis in gedachten? Een heel lange? Of een heel dure? Of gaat u duiken of valschermspringen? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij stellen onze gespecialiseerde kennis graag ter beschikking voor een oplossing op maat.

Bekijk onze andere oplossingen en diensten voor bedrijven :  verzekerenemployee benefitsvermogen

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.