TAK 26

Vennootschapsreserves zijn leuk. Ze bewijzen dat het goed gaat met uw zaak en geven u de ruimte om te groeien en te ondernemen. U wil ze natuurlijk goed beleggen in de periode waarin u ze even niet nodig hebt. Goed betekent veilig én rendabel, maar ook beschikbaar. U weet natuurlijk nooit wanneer er een interessante opportuniteit voorbijkomt.

Bekijk onze expertise

TAK 26 tegenover andere spaarformules

Een TAK 26-belegging is geen termijnrekening én geen spaarrekening. De formule plukt het beste van beiden: de kapitaalsgarantie en de gegarandeerde intrest van een langetermijnrekening, maar dan mét de vrije beschikbaarheid van uw geld. Bovendien krijgt u een jaarlijks variabele winstdeelname wat het rendement ten goede komt.

Een TAK26 is bovendien vrijgesteld van verzekeringstaks en mag meegenomen worden bij de berekening van de notionele intrestaftrek. Voor de belegging van vennootschapsreserves is dit dus een uiterst slimme oplossing.

TAK 26 van AEL tegenover andere TAK 26-producten

Eerlijk is eerlijk: er zijn weinig goede TAK 26-producten op de markt – doorgaans omdat ze u te veel verplichtingen opleggen. AEL is daarin anders, en scoort volgens ons op drie punten:

  • SGeen blokkering: uw reserves zijn altijd vrij beschikbaar. U moet géén uitstapkosten betalen en AEL rekent u ook nooit een marktwaarde-correctie aan.
  • Hoge vrijheid: u kunt al instappen vanaf 10.000 euro en bijstorten in schijven van 2.000 euro. Maximale storting per contract bedraagt weliswaar 250.000 euro.
  • Rendement: u bent zeker van kapitaalgarantie (m.a.w. minimum 0% intrest voor stortingen in 2020). Bovendien zijn de intresten op dagbasis verworven, zonder kleine lettertjes. Dankzij een jaarlijks variabele winstbonus boekt u waarschijnlijk een hoger rendement.

Bekijk de essentiële productinformatie Myriad Corporate van AEL & de essentiële fondsinformatie of lees ons antwoord op uw drie belangrijkste vragen.

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.