Skip to main content

Verantwoordelijke schadebeheer

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de bijstand van onze klanten in geval van schade. Dagelijks communiceer en onderhandel je hiervoor met verzekeraars, experten en klanten.
Je volgt onze schadedossiers kort op en ‘vecht’ waar nodig.

Jouw profiel

 • Je bent een echte doorzetter met een positieve ingesteldheid. Je pakt dingen graag vast en je ziet werk.
 • Je bent actiegericht en je komt snel tot de essentie.
 • Je beschikt over onderhandelingsvaardigheden en het gevoel om service te leveren aan onze klanten draag je hoog in ’t vaandel.
 • Je kan goed kunnen luisteren en doorvragen om de kern uit een verhaal te filteren. Concluderen of er wel of niet dekking is en dit op een menselijke, professionele wijze kunnen overbrengen aan onze klanten zit je in het bloed.
 • Je houdt van een gevarieerde werkomgeving. Je werkt gestructureerd en zelfstandig.
 • Je werkt vlot met de computer en hebt een goede kennis van MS Office (Excel, Word, Outlook, PowerPoint) Je hebt minimum een bachelordiploma in de verzekeringen (of gelijkaardige werkervaring in de verzekeringssector).
  ❗Extra troef: Je kunt vlot werken met het beheerpakket Brio

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch, tof team en krijgt een uitdagende job met veel afwisseling.
DOM nv is een verzekeringsmakelaar nieuwe stijl. We zijn een dienstverlener – niet zomaar een doorverkoper van polissen. Onze corebusiness is mensen adviseren over hun risico’s en hun pensioen. En bieden hen een perfecte service bij lastige schadegevallen. Wij zijn tenslotte de echte specialisten.

Ons credo? Walk your talk and talk your walk. We doen wat we beloven: correct, vlot en klantgericht handelen. Dat verwachten we ook van jou.

Je krijgt een competitieve vergoeding en ook een waaier aan extra-legale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, loonbonus en maaltijdcheques behoren tot het verloningspakket.

! Nieuwe locatie in ‘SiliKontich Valley’  : in Q1 2021 verhuizen we naar een fonkelnieuw ‘belevings’-kantoor in het bedrijvencomplex ‘Park Gate 7’ voorzien van alle luxe, veiligheid en comfort. (te Prins Boudewijnlaan in Kontich)  Tot aan onze verhuis werk je op onze huidige vestiging te Kontich (Doopput 14) , gecombineerd met thuiswerk indien mogelijk.

Vereisten

 • Je beschikt minstens over een diploma ‘Hoger onderwijs van 1 cyclus (HO1C – voorheen korte type)’ of  gelijkwaardig.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in schadebeheer
 • Je spreekt vlot Nederlands (zeer goed).  De kennis van Frans of Engels is een mooie troef

Interesse ?  Stuur je CV met motivatie naar katrien.dom@domnv.be !