Skip to main content

Ook voor rechtsbijstandverzekeringen liggen de kaarten in dit nieuwe jaar erg positief! Onze minister van justitie, Koen Geens, heeft zich namelijk voorgenomen om vrouwe justitia toegankelijker te maken en wil daartoe mensen aanmoedigen om een globale rechtsbijstandverzekering te onderschrijven.

Wij zijn natuurlijk gewonnen voor dit idee. DOM adviseert haar klanten immers al vele jaren om op vlak van rechtsbijstand voldoende ruime dekkingen te onderschrijven. De redenen liggen voor de hand: we zien juridische kosten elk jaar stijgen. Omdat rechtszaken steeds langer aanslepen. Maar ook omdat mensen sneller en vaker naar het gerecht stappen in geval van een geschil. Gelijk hebben is één ding, uw gelijk halen is helaas heel wat anders.

De kans is dus erg groot dat u de premie voor deze verzekering vanaf 2016 fiscaal zal mogen aftrekken in de personenbelasting. We volgen dit dossier op de voet en houden u op de hoogte ! En we gaan nog een stap verder. Nog dit jaar zorgen we ervoor dat onze website interactiever wordt rond deze waarborg, zodat u snel kan zien welke formule het best bij uw situatie past!

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.

Leave a Reply