Skip to main content

Huispersoneel

U werkt keihard. En dus permitteert u zich de kleine luxe van een poetshulp of een tuinman. Of een klusjesman die wat kleine werkjes komt opknappen. Onschuldig? Ja. Tot een van hen zich misstapt op de ladder en valt. Want dan bent u aansprakelijk.

Bekijk onze expertise

Pas op: u bent een werkgever!

De wet is erg duidelijk als het aankomt op de relatie tussen uzelf en een poetshulp of klusjesman: zolang ze bij u aan het werk zijn, bent u hun werkgever. En dus moet u instaan voor hun veiligheid tijdens het werk (en op weg van en naar uw huis).

Een verzekering voor huispersoneel komt tussen in de medische kosten van uw poetshulp of tuinman als ze gewond raken bij een ongeluk tijdens hun werk voor u. En dat is niet ondenkbaar: ramen lappen, het gras afrijden, … dat zijn allemaal risicovolle handelingen.

Weet dat uw huispersoneel ingeschreven dient te zijn bij de RSZ.

Kom eens met ons praten

Een verzekering voor huispersoneel is niet altijd nodig. Als u bijvoorbeeld met dienstencheques werkt, bent u sowieso beschermd. Maar toch neemt u best geen risico voor u externe hulp in huis neemt. Even pingpongen bij ons op kantoor en u bent helemaal gerust.

Bekijk onze andere oplossingen en diensten voor individuen :  verzekerensparenvermogen

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.