Skip to main content

Tandzorg

Tandpijn is bijzonder vervelend. Daarom poetst u twee keer per dag, flost en spoelt u, en gaat u geregeld naar de tandarts. Maar toch voorkomt u daarmee niet alle ellende. Kronen, bruggen en implantaten zijn bovendien niet alleen pijnlijk – ze kosten ook veel geld. En die torenhoge facturen kunt u missen … als kiespijn.

Bekijk onze expertise Ontdek DKV Smile Comfort & DKV Smile Premium

Verzeker uw gebit

Tandzorg is een complexe en moeilijke discipline. En een erg dure. Het gebit van uw kinderen laten rechtzetten kost al gauw enkele duizenden euro’s. En als uw eigen tanden vervangen moeten worden door implantaten of kronen, zijn de facturen al gauw niet meer bij te houden.

Een goede tandverzekering start op het moment dat de tussenkomst van de mutualiteit eindigt. Een betere tandverzekering geldt zelfs voor aandoeningen die het ziekenfonds helemaal niet terugbetaalt. Zo recupereert u tot tachtig procent van de kosten voor vullingen, orthodontie en protheses.

Kom praten over uw tanden

Niet elke maatschappij biedt een goede tandverzekering aan. Maar ook niet iedereen heeft er een nodig. Daarom is een goed gesprek geen overbodige luxe. Dan overlopen we samen de risico’s en de voordelen van een dekking. En beslist u in alle vrijheid wat u met ons onafhankelijk advies doet.

Bekijk onze andere oplossingen en diensten voor individuen :  verzekerensparenvermogen

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.