Brandverzekering

“Brand? Dat overkomt óns toch niet. Dat gebeurt alleen bij anderen.” U kent die boutade natuurlijk. En ze klopt: u was nog nooit het slachtoffer. Maar toch gebeuren er elk jaar meer dan honderdduizend schadegevallen … bij de buren.

Bekijk onze expertise

Uw brandverzekering

Brand treft elk jaar honderdduizend gezinnen in België. Een blikseminslag, een schouwbrand, een gasfornuis dat per ongeluk bleef branden, … Brand heeft niet veel nodig om te ontstaan. Maar de schade die ze kan aanrichten is reusachtig.
Uw huis is uw meest kostbare bezit. Letterlijk én figuurlijk. Het is uw duurste aankoop én het is de plaats waar uw gezin woont en samen herinneringen beleeft. Eén brand kan dat allemaal verwoesten.

Advies in alle eerlijkheid

Wij vinden dat het onze taak is als verzekeringsmakelaar om u voor zo’n financiële kater te behoeden. Dat doen we door de juiste brandverzekering voor u te selecteren in de lange lijst van polissen op de markt – degene met de beste voorwaarden én de beste schaderegeling achteraf.

Verzekeringen evolueren snel. Is uw huis nog juist verzekerd? Aan de beste prijs?

Het is niet vanzelfsprekend om van alles op de hoogte te blijven.
voor uw verzekeringen is dat nochtans belangrijk, want bij tegenslag vormen ze uw plan B…uw vangnet
Daarom volgen wij dit voor u op…dat doen we al vele jaren, met kennis van zaken…en graag!

Uw brandpolis wordt niet door ons kantoor beheerd. Is deze de laatste jaren van nabij opgevolgd?
Waarom?

  • Omdat de verzekeringsmarkt sterk geëvolueerd is en de voorbije jaren enkele mooie (betere) verzekeringsformules werden gelanceerd.
  • Omdat u de afgelopen jaren misschien verbouwde, vernieuwde, investeerde in zonnepanelen, …en uw brandpolis niet of onvoldoende werd aangepast?
  • Omdat uw brandverzekering jarenlang ‘gekoppeld’ was aan uw hypothecair krediet…en daardoor niet mee evolueerde? Indien uw krediet inmiddels is terugbetaald, bent u hiervan verlost!

Onze specialisten gaan graag met uw dossier aan de slag.
Wij garanderen u een kwaliteitsvol alternatief en meestal een mooie besparing!

Ontvang een waardebon van 20 EURO!

Als dank voor uw jarenlange trouw + omdat wij de verhuis naar ons nieuwe kantoor met u (corona-proof) willen vieren, bieden we u een persoonlijke waardebon aan twv 20 EURO

Wat moet u hiervoor doen?
Maak een afspraak met een van onze mensen om uw verzekeringsdossier te optimaliseren en bezorg ons een kopie van uw huidige brandverzekering. Indien u ons vooraf al de indeling van uw woning bezorgt, werken we tegen dan ons beste aanbod alvast uit!

Boek uw afspraak!
en vul eventueel het plaatsenletsel in

Bekijk onze andere oplossingen en diensten voor individuen :  verzekerensparenvermogen

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.