Skip to main content

Omdat we u van harte een zorgeloos zomerverlof toewensen, zetten we hieronder enkele relevante tips en oplossingen in de kijker.

En wat als het toch mis gaat? Dan staan wij voor u klaar … 24/7!
Zet ons telefoonnummer 03 457 71 71 dus zeker in uw GSM, dan moet u daar alvast nooit meer achter zoeken!

Travel Alerts!

Er is momenteel wat zenuwachtigheid omtrent vulkaan Hekla in IJsland!
Wij hopen samen met u dat ze niet uitbarst, maar indien u een vliegreis boekt is het slim om de optie “natuurrampen” te activeren. Want dit is meestal niet standaard mee verzekerd. Wees gerust, wij kijken dit graag voor u na en kunnen deze goedkope optie toevoegen indien nodig.

Met de recente terroristische aanslagen in Istanbul staat terreur weer hoog op de agenda. We wijzen erop dat ook dit bij veel bijstandsverzekeraars is uitgesloten of dat er grote verschillen bestaan in tussenkomst. Ook hier staan wij voor u klaar om na te kijken of u verzekerd bent en indien gewenst deze optie toe te voegen.

Wij plaatsten de bijstandsnummers van onze verzekeringspartners op onze site. Zo vindt u ze voortaan altijd terug, waar u ook bent!

Tips tegen bagageverlies

Wist u dat er jaarlijks wereldwijd 34 miljoen stuks bagage verloren gaan? Om de kans te verhogen om met bagage op uw bestemming aan te komen, geven we u graag enkele eenvoudige tips:

  • Verdeel, bij het inpakken, uw kledij over verschillende valiezen.
  • Neem een foto van de inhoud van uw valies.
  • Voorzie uw bagage van een etiket met uw naam en contactgegevens op. Blanco bagagelabels vindt u vaak bij de check-in op de luchthaven.
  • Zorg ervoor dat uw bagage goed herkenbaar is, bijvoorbeeld met een gekleurde bagageriem.
  • Verwijder alle verwijzingen naar voorafgaandelijk reizen, deze kunnen verwarrend zijn voor de doorstroom van uw bagage.

Geraakt uw bagage toch zoek? Lees dan hier welke stappen u kan ondernemen.

 

Heeft u nog geen bijstandsverzekering? Ontdek dan hier welke oplossing DOM aanbeveelt en vertrek met een gerust hart op vakantie!

Prettige vakantie!

Had u graag persoonlijk contact? Contacteer ons team.

Leave a Reply